• Iedereen kan bij Meo huren
  • Sinds 1975
  • Standaard nieuwe apparaten
  • Geen kosten bij storingen en onderhoud
  • Levering door heel Nederland

Over Meo Lease

Wasmachines, wasdrogers en overig witgoedverhuur voor Studenten, Particulieren en Bedrijven.

Cookiebeleid: cookies worden alleen gebruikt voor betere functionaliteit van de site. Niet voor commerciële doeleinden. Gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  • Iedereen kan bij Meo huren
  • Sinds 1975
  • Standaard nieuwe apparaten
  • Levering door heel Nederland

Administratie

Sinds 1975 verhuren wij witgoed; wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en fornuizen door heel Nederland. Door grotere aantallen van een bepaald type apparaat in te kopen kan Meo zeer aantrekkelijke maand- en actieprijzen bieden.

Een vast maandbedrag en verder geen zorgen. Meo levert standaard nieuwe apparaten. Alleen als u zelf kiest voor een voordelige occasion bij gelijkblijvende voorwaarden zullen wij een schoon en getest apparaat bij leveren. Het apparaat wordt voor u aangesloten op de voorzieningen en werkend opgeleverd. Meo kan het apparaat indien nodig laten takelen. Een oude wasmachine of ander witgoed apparaat voeren wij gratis voor u af. Kosten voor onderhoud zijn voor rekening van Meo Lease B.V. Mocht uw wasmachine of het apparaat dat u in huur heeft aan vervanging toe zijn, zal Meo niet aarzelen en deze gratis omruilen voor een nieuw apparaat.

Meo werkt intensief samen met servicediensten die storingen snel verhelpen. Binnen 24 uur wordt met u een afspraak gemaakt en binnen 4 werkdagen komt een monteur langs. De factuur voor de kosten van de reparatie gaat daarbij naar Meo Lease B.V.

Recensies

"Meo Lease is top! Ik ben al jaren lang een tevreden klant

Sjaak Lammers

Bedankt Meo Lease voor mijn wasmachine en wasdroger!

Jeroen Kerstens

Meo Lease B.V. KvK 30130001 is gevestigd op:

Heeswijk 141-B
3417 GP  MONTFOORT
Tel: 0348-470114
E-mail: info@meolease.nl

Servicegericht werken is de kracht van Meo Lease B.V. Door onze klanten wordt als prettig ervaren dat een vast team u bij vragen en storingen gelijk te woord kan staan. Snelle afhandeling van klachten en juiste advisering is ons motto.

Meo Lease is aangesloten bij WeCycle voor milieuvriendelijke verwerking van oude apparaten.

Meo Lease verhuur van wasmachines is aangesloten bij WeCycle

Oude apparaten die niet meer inzetbaar zijn worden worden aangeboden aan het duurzame recycle-bedrijf van de overheid. Dat is daarmee goed nieuws voor het milieu.

Meo Lease is goed vertegenwoordigd in alle grote studentensteden; Utrecht, Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Delft, Den Haag, Eindhoven, Wageningen, Den Bosch, Enschede, Maastricht, Groningen en Ede